Assortiment

Grill

We bieden een ruim assortiment met elke dag vers gegrilde kippen van de spit. Niet alleen hele kippen maar ook poten en drumsticks worden elke dag vers voor U gegrild.

Nasi, Bami & meer

Onze koks maken een aantal keer per week verse Nasi, Bami, Paella met kip, Macaroni en Spaghetti. Heerlijk in combinatie met een een stuk gegrilde kip! Als extra hebben we Pilaf, Ajam, Thaise Kip, Kip Ketjap en KipStroganof. En natuurlijk onze heerlijke Kipragout en Hazenpeper.

Wild & gevogelte

We onderscheiden ons als poelier door veel soorten vers wild en gevogelte te verkopen. Denk aan haas, eend, hert, kalkoen, konijn en nog veel meer. Hardlopers zijn onze kipfilet, kipdijfilet en tamme eendenborstfilet. Mocht u vragen hebben of bent u op zoek naar een exclusief product, dan kunt u altijd even bellen of langskomen.Indische toko

Van ouds her zijn we ook een Indische Toko. Zo verkopen we diverse sambals, ketjaps, specerijen en Indonesisch bladgroenten. NOORD HOLLANDSE Kazen

Al jaren is ons assortiment uitgebreid met de verkoop van Hollandse kazen van jong tot oud. We snijden graag een stuk van gewenste grootte en gewicht voor u af!